Finaleplads til FBI "Den bedste Idé"

Rikke Daugaard SIGNATUR arkitekter.jpg

D. 16.11.17
Vi var nomineret til prisen "Den Bedste Idé" ved FBI, som er Favrskov Kommunes Bedste Iværksætter event. Fra SIGNATUR arkitekter holdt Arkitekt og partner Rikke Daugaard 2,5 minuts pitch for de 4 dommere. Hun fortalte bla. om vores kerneydelse, som er at levere gennemtænkt arkitektur indenfor budget og til tiden. Som en del af udvælgelsen til finalen lagde dommerne vægt på vores vækst på 2 til 6 ansatte på under 1,5 år samt et flot overskud i det første regnskabsår.
Vi fik anden pladsen i finalen. Førstpladsen gik til "Create This".

Nyt Klubhus til Langå IK

D. 09.11.17.
Vi er glade for at vores arbejde sammen med Langå IK har båret frugt, så klubben kan få et nyt og tidssvarende klubhus. Alle midler til projektet er bevilliget, så vi kan komme igang  med byggeriet. 

Det har været en spændende proces at finde frem til den helt rigtige løsning for klubben. Den mest rentable løsning har vist sig at være etablering af et nyt klubhus. På den lange bane skaber et nyt klubhus en økonomisk bedre drift, men mindst lige så vigtigt tidssvarende funktioner, af høj kvalitet. I processen var vi også inde og vurdere, om det kunne betale sig at renovere det eksisterende klubhus. Denne løsning viste sig dog at være  for omkostningstung i forhold til udbyttet. Se projektet hér.

D. 06.11.17
På en skrånende grund i Aarhus tager denne villa nu form. Den består af en stueetage mod sydvest og en parterreetage mod øst. Den udfordrende grund har gjort det muligt at skabe en unik bolig. Se skitseprojektet, tryk hér.

Villa på skrånende grund i Aarhus

D. 06.11.17
På en skrånende grund i Aarhus tager denne villa nu form. Den består af en stueetage mod sydvest og en parterreetage mod øst. Den udfordrende grund har gjort det muligt at skabe en unik bolig. Se skitseprojektet, tryk hér.

Indvielse af BOTILBUD "Ladegården" Randers Kommune

D. 22.05.17
SIGNATUR arkitekter har hjulpet Randers Kommune med at opdatere boliger til en gruppe af kommunens mest udsatte borgere. Det er borgere, som efter et langt liv med alkohol og stoffer ikke længere kan klare sig selv. Vi er glade for at kunne hjælpe med nye og tidssvarende boliger. Borgerne har bla. udtrykt glæde over, at få adgang til egen terrasse og udvidet opholdsareal. Vi tror og håber på at borgernes glæde, ved byggeriet, varer ved.

Chefkonsulent Torben Rugholm fra Randers Kommune har udtalt om projektet:
”For os som kommune har processen med om og tilbygning af bostedet Ladegården været gennemskuelig og præcis. Alt hvad vi har haft med at gøre, har fungeret rigtig fint. Jeg har aldrig haft så lidt at lave i en byggesag, netop fordi sagen har kørt ualmindeligt godt. Arkitekt Søren Nørgaard havde styr på økonomien, og så sørgede han for, at der var en god tone og samarbejde håndværkerne imellem. Der var styr på det hele, og de byggetekniske løsninger er gode og gedigne.”

Hos SIGNATUR arkitekter glæder vi os også over, at vores målsætning om at levere gode, arkitektoniske projekter, hvor tid og økonomi overholdes, er opnået i denne opgave. Det skyldes i høj grad et godt og konstruktivt samarbejde mellem alle involverede parter. Fra SIGNATUR arkitekter siger vi stor tak til både bygherre, entreprenører og Randers Kommune for et forbilledligt samarbejde.

Vil du vide mere om projektet og indvielsen af boligerne, kan du se mere via denne artikel;  Nye rammer for samfundets svageste
Du er også velkommen til at kontakte Søren Nørgaard, Arkitekt maa og Partner på tel. 2275 0036 eller mail: sn@signaturarkitekter.dk

 

BYGNINGSKONSTRUKTØRSTUDERENDE  TIL PRAKTIK I EFTERÅRET 2017

praktikanter-signaturarkitekter-randers-hinnerup

Til vores kontor i Hinnerup søger vi en bygningskonstruktør studerende, som har lyst til at udvikle sig fagligt og blive en del af livet i et arkitektfirma. 

Vi kan tilbyde:

 • Et lærerigt og varieret praktikforløb
 • Spændende opgaver med ansvar i forhold til kvalifikationer
 • Sparring med tegnestuens mentor
 • Kollegeer som gerne svarer på spørgsmål
 • Indflydelse på indholdet af praktikperioden
 • Projekteringsarbejde, byggemøder og byggepladsbesøg
 • Oplæring i Archicad

Om dig:
Du skal have gåpåmod, være klar på lære nyt og udføre selvstændigt arbejde i tæt dialog med tegnestuens bygningskonstruktører. Det er også vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, da alle projekter udføres i tæt samarbejde med bygherrer, entreprenører og øvrige ansatte i arkitektfirmaet.
Om os:
Vi laver arkitektur indenfor områderne bolig, erhverv og institutionsbyggeri. Vores kunder spænder fra private bygherrer til entreprenører og offentlige bygherrer. Vi deltager også i arkitektkonkurrencer. Vi sætter kvalitet og levering til tiden højt. Derudover har vi en uformel omgangstone med plads til, at alle byder ind med gode idéer.

Er du klar til at yde en indsats og få et spændende samt lærerigt praktikophold, hører vi meget gerne fra dig - hurtigst muligt.
Send en motiveret ansøgning inkl. cv til rd@signaturarkitekter.dk hurtigst muligt. Vi kalder løbende ind til samtaler.
Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på 2275 0036.

Arkitektstuderende til praktik i efteråret 2017 søges

Til vores kontor i Hinnerup søger vi en arkitektstuderende, som har lyst til at lære nyt og opleve arkitektens dagligdag.

Vi kan tilbyde:

 • Et lærerigt og varieret praktikforløb i et kreativt arbejdsmiljø
 • Ansvar for skitseopgaver/3D visualiseringsopgaver i forhold til kvalifikationer
 • Sparring med tegnestuens mentor
 • Kollegeer som gerne svarer på spørgsmål
 • Deltagelse i kunde og byggemøder samt byggepladsbesøg
 • Indflydelse på indholdet af praktikperioden
 • Oplæring i Archicad

Om dig:
Du har interesse for design af bygninger og 3D visualisering. Du er kreativ, kan arbejde selvstændigt og er god til kommunikation Du har ambitioner om faglig udvikling og kommer med et åbent sind. Det er også vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, da alle projekter udføres i tæt samarbejde med bygherrer, entreprenører og øvrige ansatte i arkitektfirmaet. Vi forventer, at du har erfaring med InDesign, Photoshop og Illustrator. 

Om os
Vi er et mindre arkitektfirma i vækst, hvor du får lov til at være med så langt i processen som muligt. Vi laver arkitektur indenfor områderne bolig, erhverv og institutionsbyggeri. Vores kunder spænder fra private bygherrer til entreprenører og offentlige bygherrer. Vi deltager også i arkitektkonkurrencer. Vi sætter kvalitet og levering til tiden højt. Derudover har vi en uformel omgangstone med plads til, at alle byder ind med gode idéer.

Er du klar til at yde en indsats og få et spændende samt lærerigt praktikophold, hører vi meget gerne fra dig - hurtigst muligt.
Send en motiveret ansøgning inkl. cv til rd@signaturarkitekter.dk hurtigst muligt. Vi kalder løbende ind til samtaler.
Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tel. 4092 1133.

Indvielse af Nyt Skolehjem

Indvielse af Nyt Skolehjem på Den jydske Haandværkerskole d. 18.08.16. Foto af ankomstfacade.

Indvielse af Nyt Skolehjem på Den jydske Haandværkerskole d. 18.08.16. Foto af ankomstfacade.

D. 18.08.16
For et år siden vandt vi totalentreprisekonkurrencen om "Et Nyt Skolehjem" til Den jydske Haandværkerskole i Hadsten. I torsdags, d. 18. august, blev skolehjemmet indviet, men allerede d. 8. august blev skolehjemmet taget i brug af de første elever. 

Vi er stolte over den modtagelse, som det nye skolehjem har fået. Især er vi glade for, at vores idéer om lyse rum med naturligt dagslys, transparens, fællesskab og fleksibilitet virker i det færdige byggeri. En af eleverne fortæller at: "Jeg boede på det gamle hjem før, men det her er meget bedre. Det er mere fleksibelt indrettet, fordi vi kan flytte rundt på alle møbler og skillevægge og dermed indrette det helt, som vi selv vil. Samtidig ligger bygningen mere centralt, så vi er tættere på værkstederne." Citat, Tobias Mertz, tømrerlærling.

Direktør for DjH, Henrik Øelund, sagde i sin indvielsestale, at skolen har fået et markant byggeri, som med sin arkitektur passer ind i skolens eksisterende bygninger. De er særligt glade for den velkomst, som den nye facade mod syd byder elever og lærere, når de ankommer til det nye skolehjem. Han fortalte, at skolens elever allerede har taget rummene i brug, og at de samles i de fælles rum, både ude og inde, som var hensigten. Sidst, men ikke mindst, blev udsigten over Hadsten by fremhævet, som alle eleverne kan få glæde af fra den øverste etage på trappe/fællesarealet mod syd.

 • Byggeriet er på 2300 kvadratmeter og har kostet 36,2 millioner kroner og indeholder 57 værelser og i alt 108 sengepladser
 • Skolen har i forvejen 347 sengepladser på det gamle skolehjem samt plads til 48 på kursusejendom
 • Projektet er vundet i totalentreprisekonkurrence juni 2016.
 • Totalentreprenør Byggeselskabet Paulsen A/S
 • Arkitekt: Rikke Daugaard fra SIGNATUR arkitekter aps
 • Ingeniør: Wullum Pasgaard A/S

Se projektet hér.

Artikler om byggeriet:
Artikel i Randers Amtsavis
Artikel i Favskov Posten
Artikel i Århus Stiftstidende

POLITISKOLE I HADSTEN

D. 20.04.16
I samarbejde med Favrskov Kommune har vi lavet et præsentationsmateriale, som argumenterer for, at den nye afdeling af politiskolen med fordel kan placeres i Hadsten. Det er bygningsstyrelsen, som har bedt Favrskov Kommune uddybe deres ansøgning. Vi har udarbejdet et konkret forslag, som viser mulighederne på de to forskellige grunde, som Kommunen har tilbudt justitsministeriet:
Placering 1: Skanderborgvej i Hadsten Syd
Placering 2: Hadbjergvej i Hadsten Nord.
Bygningsarealet skal være mindst 8.000 m2 og gerne op til 15.000 m2.
Se projektet her.

NYT ARKITEKTFIRMA

D. 01.03.16.
Det er med stor fornøjelse, at vi kan offentliggøre at Arkitektfirmaet Plateau ApS og rd arkitekter fusionerer til SIGNATUR arkitketer ApS. 
Vi ser frem til at servicerer nuværende og fremtidige kunder båret af kerneværdier som:
SIGNATUR arkitekter ApS
Vi ser frem til at servicere nuværende og fremtidige kunder båret af kerneværdier som: 

 • levering af rådgiverydelser til den aftalte tid
 • professionel styring af byggeprojekter / projektøkonomi
 • arkitektur på højt niveau

      Vi tilbyder et GRATIS og UFORPLIGTENDE formøde.

Med venlig hilsen
Søren Nørgaard, arkitekt maa og partner
Rikke Daugaard, arkitekt maa og partner

Den jydske Haandværkerskole.
Totalentreprisekonkurrence vundet i juni 2015 via rd-arkitekter. Projketet er under opførelse.